villa te (30710) (Spanje)

€ 225.900

Algemeen
Prijs
:
€ 225.900
Ref
:
1868463
Aantal slaapkamers
:
3
Aantal badkamers
:
2
Garage
:
1
Adres
:
30710 (Spanje)
Grondoppervlakte
:
350 m²
Bouwjaar
:
2020
Omschrijving
Nieuwbouw vrijstaande villa met 3 slaapkamers op Serena Golf in Los Alcazares

Deze nieuwbouwvilla heeft een woonkamer met een dubbelhoog kathedraaldak en grote dubbele deuren.
U beschikt over 3 slaapkamers en 2 badkamers met douche.
De ruime woonkamer heeft een  volledig ingerichte keuken!
Verder heeft u nog een garage / hobbyruimte of studio.
Pré-installation airconditioning in de plafonds

Een eigen zwembad kan voor € 8.000 + BTW extra.

Dankzij de 7 km gouden zandstranden onder het warme, ondiepe water van de Mar Menor, is Los Alcazares een van de meest populaire strandresorts bij gezinnen aan de Costa Calida geworden.
Het ligt op slechts 6 km van de luchthaven San Javier en de centrale ligging aan de binnenkust van de Mar Menor maakt het perfect voor het verkennen van heel Murcia.

Met een zorgvuldig gepland, laagbouwontwikkelingsplan is Los Alcazares de afgelopen 12 jaar aanzienlijk gegroeid, maar heeft het zijn kleine, traditionele Spaanse stadse charme weten te behouden.

Het heeft twee afzonderlijke gebieden die vaak worden omschreven als de "Nieuwe Stad" en de "Oude Stad". Beide bieden in feite een mix van oude en nieuwe eigendommen en combineren naadloos moderne faciliteiten met traditionele charme.

Het oorspronkelijke centrum van Los Alcazares of de "Oude Stad" heeft moderne straatwinkels, kleine speciaalzaken, traditionele Spaanse tapasrestaurants en een prachtige schilderachtige jachthaven.
Het nieuw ontwikkelde gebied Los Narejos of "Nieuwe Stad" werd ongeveer 12 jaar geleden ontworpen om toeristen aan te trekken en is sindsdien verder ontwikkeld dankzij de groeiende populariteit van het resort. Hier vindt u het 525-plein, een 500 meter lang voetgangersplein dat van de hoofdweg N332 rechtsboven naar het strand leidt. Het plein biedt een grote selectie aan gezinsvriendelijke bars, elegante winkels en moderne internationale restaurants, die allemaal het hele jaar door "al fresco" restaurants bieden. De café-bar, ijssalons, marktkramen en straatverkopers die handgemaakte geschenken, tatoeages, vlechten en babyattracties te huur aanbieden, maken het ook ideaal voor een gezinsuitje op een hete zomeravond.

Het strand heeft een brede voetgangersstraat met straatverlichting die allemaal zeven kilometer verwijderd is van de jachthaven in de oude stad, net ten zuiden van de luchthaven op de noordpunt. Dit maakt het ideaal om te fietsen, joggen of gewoon een avondwandeling. Er zijn prachtige, traditionele Spaanse accommodatie aan het strand, zeilverenigingen, strandbars (Chiriguitos) en een unieke kinderspeeltuin verspreid over de lengte.

Wil u meer weten over wonen en kopen in Spanje? Maak dan een afspraak met domoXim op 015/20.36.00 of via spanje@domoxim.be.
We zoeken samen met u naar een droomwoning onder de Spaanse zon!
  

Indeling
Keuken0m2
Terras60m2
Garage0m2
Berging0m2
woonkamer0m2
Slaapkamer 10m2
Slaapkamer 20m2
Slaapkamer 30m2
Badkamer 10m2
Badkamer 20m2
Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht
:
Niet van toepassing
Bouwvergunning verkregen
:
Ja
Dagvaarding en herstelvordering
:
Nog niet aangevraagd
Verkavelingsvergunning
:
Niet van toepassing
Bestemming
:
Nog niet aangevraagd
EPC
:
In aanvraag
Erfgoed
:
Nee
Comfort
Verwarming
:
Niet meegedeeld
Keuken
:
Volledig ingebouwd
Lasten