huis te KEERBERGEN (3140)

€ 1.650

Algemeen
Prijs
:
€ 1.650
Ref
:
1868325
Aantal slaapkamers
:
4
Aantal badkamers
:
3
Adres
:
Lozenhoekstraat 140, 3140 KEERBERGEN
Bewoonbare opp.
:
258 m²
Beschikbaarheid
:
01/02/21
Omschrijving
Prachtige villa met 4 slaapkamers gelegen in de groene omgeving van Keerbergen.

Deze prachtige villa werd volledig gerenoveerd en biedt u alle comfort en ruimte dat u nodig heeft.
Via de inkomhal komt u in de ruime woonkamer. Deze sluit aan op de eetkamer met zicht op de tuin. Door de vele ramen voelt en oogt de leefruimte zeer ruim Zowel de eetkamer als de woonkamer zijn voorzien van een parketvloer. Rustig werken, kan in het aansluitende bureau.
De keuken is voorzien van een kookeiland en alle nodige toestellen. Koken terwijl vrienden gezellig een glaasje drinken? Geen probleem! Opbergen kan in de ruime berging.
Verder heeft u op de benedenverdieping een wellness-ruimte voorzien van sauna en aparte badkamer.  Indien gewenst kan deze ruimte ook gebruikt worden als slaapkamer met aparte badkamer (ideaal voor een au-pair)

Op de eerste verdieping heeft u 3 slaapkamers voorzien van parket, waarvan 1 met dressing. Een ruime badkamer voorzien van bad, douche en lavabo. Daarnaast heeft u nog een douchekamer voorzien van een douche, lavabo en een toilet.  Op de tweede verdieping bevindt zich de 4de ruime slaapkamer!

De tuin werd volledig aangelegd en voorzien van een ruim tuinhuis. Heerlijk genieten kan u op het terras omgeven door groen of in de jacuzzi.  Uw auto kan u parkeren op de voorziene parkeerplaatsen.

EPC dateert van voor de verbouwing. Ondertussen werd de verwarming vernieuwd, de vloer en het dak geïsoleerd en werd er een zonneboiler geplaatst. Deze woning is dus energiezuinig.

Wilt u rustig wonen in een groene omgeving maar toch alle voorzieningen in de nabijheid? Dan maken wij graag een afspraak met u in deze prachtige villa!

Contacteer ons snel op 015/20.36.00 of via info@domoxim.be
  

Stedenbouwkundige informatie
EPC
:
279 kWh/m²
Unieke code
:
20101206-0000707063-00000009-2
Erfgoed
:
Nee
Comfort
Verwarming
:
CV op gas
Keuken
:
Alle comfort
Beglazing
:
Dubbel
Lasten
Lasten huurder
:
€ 75
Google kaart
De kaart vergroten
Street View