Ons Team

 voorkant

Reken op ons team dat een jarenlange ervaring combineert met een professioneel enthousiasme en de passie van een familiebedrijf.

Het hele team van domoXim staat ter uwer beschikking voor alle nodige inlichtingen, aarzel dus niet ons te contacteren!

We zijn trouwens vlot meertalig dus u kan bij ons terecht in het Nederlands, Frans & Engels.

domoXim Vastgoed & Beheer is erkend makelaar bij het BIV onder de nummers 501.115, 504.956 en 504.779

 

Ine Vermeeren

Naast haar diploma als licentiaat in de Toegepast Economische Wetenschappen (KUL) en haar Master in European Studies (UCL-SGH) is Ine Vermeeren erkend BIV Vastgoedmakelaar. Ine staat in voor de organisatie van domoXim Vastgoed & Beheer in de verschillende kantoren (Boortmeerbeek en Mechelen). Ze is verantwoordelijk voor de dagelijkse werking en de marketing van het makelaarskantoor.

LinkedIn Ine

ine2018

Kelly De Punder

Kelly De Punder is Bachelor in de Verpleegkunde en Master in de Ziekenhuiswetenschappen en zette na een carrière in de medische wereld de stap naar domoXim, waar ze verantwoordelijk is voor het kantoor in Boortmeerbeek. Naast een sterke familiale verankering met de gemeente en de streek, was Kelly reeds geruime tijd betrokken bij vastgoedprojecten.

Lid van GECORO Boortmeerbeek (Gemeentelijke Commissie voor Ruimtelijke Ordening) als vertegenwoordiger van de Economische Actoren

LinkedIn Kelly

kelly2018Nathalie Moudens

Nathalie Moudens is onze Real Estate Consultant voor de Leuvense regio en de ruimere regio rond Haacht.

Heeft u een woning die u wil verkopen of verhuren in Leuven, Haacht, Keerbergen, Herent of de buurt ervan dan maakt zij graag een afspraak voor een vrijblijvende waardebepaling. 

 

Ze zal kandidaten ook met plezier rondleiden tijdens hun zoektocht naar de ideale woning.

nathalie2018

 

Wout Vermeeren

 

Wout Vermeeren is erkend BIV Vastgoedmakelaar en studeerde af aan de KUL als Master in Kinesiology. Hij is verantwoordelijk voor onze kantoren in Boortmeerbeek en Mechelen.

 

LinkedIn Wout

 

wout2018

 

 

Walter Vermeeren

Walter Vermeeren in erkend BIV-makelaar. Als Burgerlijk Bouwkundig Ingenieur richtte hij meerdere bedrijven op in de relocation sector, waardoor hij uiteindelijk met domoXim in het echte vastgoedgebeuren belandde. Hij houdt zich vooral bezig met de strategische keuzes en met complexe nieuwe projecten.

LinkedIn Walter

walter2018

Eve Bosmans

 

Eve Bosmans studeerde af als medical management assitant en werkt zowel voor internationale bedrijven als in de medische wereld. Zij volgde echter haar vastgoeddroom en is nu onze administrative duizendpoot.

U kan haar contacteren voor alle administratie en zij plant met plezier een afspraak in voor het bezoek aan uw droomwoning.

Tevens zorgt zij ervoor dat alle dossiers up-to-date zijn.

 Eve small 

     

 DOMOXIM, TIJD VOOR UW THUIS

WAT KAN DOMOXIM U BIEDEN?

domoXim biedt u niets dan voordelen:

  • Kiezen voor domoXim, is kiezen voor een team van erkende makelaars. We zijn stuk voor stukspecialisten, en het is onze job om huizen en panden te verhuren en verkopen. We zijn hier dan ook dagelijks mee bezig.
  • Onze website www.domoXim.be informeert kandidaten wereldwijd en dit in meerdere talen. Potentiële geïnteresseerden kunnen rechtstreeks van op onze site een bezoek aanvragen.
  • Publiciteit op verschillende websites waaronder Immoscoop en Immoweb, en ook netwerksites als LinkedIn en Facebook.
  • Regelmatig verspreiden we de domoXim folders via huis-aan-huis postbedeling.
  • In onze database verzamelen we “zoekende klanten” die we onmiddellijk op de hoogte brengen van uw pand.
  • We maken duidelijke en professionele foto’s die uw woning er op zijn best doet uitzien.We hebben hiervoor ook een hoogtestatief ter beschikking.
  • We zijn bemiddelaar tussen de kandidaten en de eigenaar, wat de onderhandelingen vlotter laat verlopen.
  • Geen dossierkosten en geen publiciteitskosten indien uw eigendom, tegen al onze verwachtingen in, niet zou verkocht of verhuurd worden.