Uw team

Groep-web version

Reken op ons team dat een jarenlange ervaring combineert met professioneel enthousiasme en een passie voor vastgoed.

Het hele team van domoXim staat ter uw beschikking voor alle nodige inlichtingen, aarzel dus niet ons te contacteren!

We zijn trouwens vlot meertalig dus u kan bij ons terecht in het Nederlands, Frans, Engels, Duits en Spaans.

domoXim Vastgoed & Beheer is erkend makelaar bij het BIV onder de nummers 501.115, 504.779, 504.956, 513.815, 513.933 en 513.965.

Ine Vermeeren

Naast haar diploma als licentiaat in de Toegepast Economische Wetenschappen (KUL) en haar Master in European Studies (UCL-SGH) is Ine Vermeeren erkend BIV Vastgoedmakelaar. Ine staat in voor de organisatie van domoXim Vastgoed & Beheer in de verschillende kantoren (Boortmeerbeek, Herent, Mechelen en Brussel). Ze is verantwoordelijk voor de dagelijkse werking en de marketing van het makelaarskantoor.

BIV 504.956

LinkedIn Ine

DomoXim-2019-217 full res

Kelly De Punder

Kelly De Punder is Bachelor in de Verpleegkunde en Master in de Ziekenhuiswetenschappen . Na een carrière in de medische wereld zette ze de stap naar domoXim, waar ze verantwoordelijk is voor het kantoor in Boortmeerbeek en Mechelen. Naast een sterke familiale verankering met de gemeente en de streek, is Kelly betrokken bij verschillende vastgoedprojecten.

Lid van GECORO Boortmeerbeek (Gemeentelijke Commissie voor Ruimtelijke Ordening) als vertegenwoordiger van de Economische Actoren

LinkedIn Kelly

DomoXim-2019-113 full res

Nathalie Moudens

Nathalie Moudens is onze ervaren Real Estate Consultant voor de Leuvense regio.

Heeft u een woning die u wil verkopen of verhuren in de buurt van Leuven, Haacht, Keerbergen of Herent dan maakt zij graag een afspraak voor een vrijblijvende waardebepaling. 

Ze zal kandidaten ook met plezier rondleiden tijdens hun zoektocht naar de ideale woning.

 

DomoXim-2019-170 full res

Eve Bosmans

Eve Bosmans studeerde af als medical management assistant en werkt zowel voor internationale bedrijven als in de medische wereld. Zij volgde echter haar vastgoeddroom en is nu onze administratieve duizendpoot.

U kan haar contacteren voor alle administratie en zij plant met plezier een afspraak in voor het bezoek aan uw droomwoning.

Tevens zorgt zij ervoor dat alle dossiers up-to-date zijn.

DomoXim-2019-79 full res

Günther Schulze 

Gunther Schulze is Licentiaat in de Rechten afgestuurd aan de Vrije Universiteit Brussel.

Naast kantoorhouder van een zelfstandig bankkantoor in het Brusselse met een team medewerkers gespecialiseerd in hypothecaire producten en een uitgebreide klantenportefeuille bij de Europese instellingen, is hij ook erkend BIV stagiair-makelaar.

Gunther staat in voor het dagelijkse beheer van het Brussels kantoor domoXim Jubelpark.

 

BIV 513.933

DomoXim-2019-192 full res

Nick Bautmans

 

Nick Bautmans studeerde met succes af aan de HoGent als makelaar (Opleiding Vastgoed, specialisatie Makelaardij). De passie die hij reeds jaren had voor vastgoed, kon hij hiermee bevestigen.

Binnen domoXim richt hij zich vooral op verkoop en verhuur van panden. Hij zal zijn bijzondere interesse in energieverbruik en de toepassing van hernieuwbare energie waar mogelijk gebruiken bij de waardering van panden. Nick zal actief zijn in Boortmeerbeek en de omliggende gemeenten.

 

BIV 513.965

 untitled-96 full res

Wout Vermeeren

Wout Vermeeren is erkend BIV Vastgoedmakelaar en studeerde af aan de KUL als Master in Kinesiology. Hij is verantwoordelijk voor onze financiële monitoring.

Met de Rentio-app zorgt hij voor de opvolging van de huurbetalingen van onze panden in privaat beheer.

BIV 504.779

LinkedIn Wout 

DomoXim-2019-327 full res

Marc Vanden Bosch

 

Marc Vanden Bosch is erkend BIV stagiair-makelaar. Als Burgerlijk Bouwkundig Ingenieur en houder van een MBA diploma heeft hij vele jaren bij een producent van bouwmaterialen gewerkt in diverse functies zowel in België als internationaal. In een nieuw carrièrehoofdstuk wil hij intensief aandacht geven aan een levenslange passie : vastgoed en het realiseren van bouwkundige projecten.

 

BIV 513.815

LinkedIn Marc

 untitled-59 full res MARC

Walter Vermeeren

Walter Vermeeren in erkend BIV-makelaar. Als Burgerlijk Bouwkundig Ingenieur richtte hij meerdere bedrijven op in de relocation sector, waardoor hij uiteindelijk met domoXim in het echte vastgoedgebeuren belandde. Hij houdt zich vooral bezig met de strategische keuzes en met complexe nieuwe projecten.

BIV 501.115

LinkedIn Walter

DomoXim-2019-241 full res    

DOMOXIM, TIJD VOOR UW THUIS

WAT KAN DOMOXIM U BIEDEN?

domoXim biedt u niets dan voordelen:

  • Kiezen voor domoXim, is kiezen voor een team van erkende makelaars. We zijn stuk voor stuk specialisten, en het is onze job om huizen en panden te verhuren en verkopen. We zijn hier dan ook dagelijks mee bezig.
  • Onze website www.domoXim.be informeert kandidaten wereldwijd en dit in meerdere talen. Potentiële geïnteresseerden kunnen rechtstreeks van op onze site een bezoek aanvragen.
  • Publiciteit op verschillende websites waaronder Immoscoop en Immoweb, en ook netwerksites als LinkedIn en Facebook.
  • Regelmatig verspreiden we de domoXim folders via huis-aan-huis postbedeling.
  • In onze database verzamelen we “zoekende klanten” die we onmiddellijk op de hoogte brengen van uw pand.
  • We maken duidelijke en professionele foto’s die uw woning er op zijn best doet uitzien.We hebben hiervoor ook een hoogtestatief ter beschikking.
  • We zijn bemiddelaar tussen de kandidaten en de eigenaar, wat de onderhandelingen vlotter laat verlopen.
  • Geen dossierkosten en geen publiciteitskosten indien uw eigendom, tegen al onze verwachtingen in, niet zou verkocht of verhuurd worden.