Ons team

Reken op ons team dat een jarenlange ervaring combineert met professioneel enthousiasme en een passie voor vastgoed.

Het hele team van domoXim staat ter uw beschikking voor alle nodige inlichtingen, aarzel dus niet ons te contacteren!

We zijn trouwens vlot meertalig dus u kan bij ons terecht in het Nederlands, Frans, Engels, Duits en Spaans.

domoXim Vastgoed & Beheer is erkend makelaar bij het BIV onder de nummers 501.115, 504.779, 504.956, 513.815, 513.933 en 513.965.

Ine Vermeeren

Naast haar diploma als licentiaat in de Toegepast Economische Wetenschappen (KUL) en haar Master in European Studies (UCL-SGH) is Ine Vermeeren erkend BIV Vastgoedmakelaar. Ine staat in voor de organisatie van domoXim Vastgoed & Beheer in de verschillende kantoren (Boortmeerbeek, Herent, Mechelen en Brussel). Ze is verantwoordelijk voor de dagelijkse werking en de marketing van het makelaarskantoor.

BIV 504.956

LinkedIn Ine

DomoXim-2019-217 full res

Kelly De Punder

Kelly De Punder is Bachelor in de Verpleegkunde en Master in de Ziekenhuiswetenschappen . Na een carrière in de medische wereld zette ze de stap naar domoXim, waar ze verantwoordelijk is voor de kantoor in Boortmeerbeek en Herent. Naast een sterke familiale verankering met de gemeente en de streek, is Kelly betrokken bij verschillende vastgoedprojecten.

Lid van GECORO Boortmeerbeek (Gemeentelijke Commissie voor Ruimtelijke Ordening) als vertegenwoordiger van de Economische Actoren

LinkedIn Kelly

DomoXim-2019-113 full res

 Günther Schulze 

Gunther Schulze is Licentiaat in de Rechten afgestuurd aan de Vrije Universiteit Brussel.

Naast kantoorhouder van een zelfstandig bankkantoor in het Brusselse met een team medewerkers gespecialiseerd in hypothecaire producten en een uitgebreide klantenportefeuille bij de Europese instellingen, is hij ook erkend BIV stagiair-makelaar.

Gunther staat in voor het dagelijkse beheer van het Brussels kantoor domoXim Jubelpark.

BIV 513.933

 DomoXim-2019-192 full res

Eve Bosmans

Eve Bosmans studeerde af als medical management assistant en werkt zowel voor internationale bedrijven als in de medische wereld. Zij volgde echter haar vastgoeddroom en is nu onze administratieve duizendpoot.

U kan haar contacteren voor alle administratie zorgt ervoor dat alle dossiers up-to-date zijn.

LinkedIn Eve

 

 DomoXim-2019-79 full res

Cédric Dawance

Cédric Dawance komt uit Kampenhout en studeerde in Mechelen. Hij heeft een Bachelordiploma Customer Relations en een diploma Graphic Design. Met deze opleiding en met heel wat ervaring door vakantie- en stagewerk, brengt Cédric een grondige kennis van nieuwe mediatechnologie bij domoXim.

Hij zal Eve bijstaan met de vastgoedadministratie en u met veel enthousiasme verder helpen met al uw vragen.

LinkedIn Cédric

 Cedric-web

 

 

Sam Jacobs

Sam Jacobs is een gepassioneerde verkoper die ondertussen vijf jaar actief is in de vastgoedsector. Hij volgt momenteel een extra opleiding om erkend BIV-vastgoedmakelaar te worden. Met zijn positieve attitude, zijn passie voor de job en zijn kennis van het vastgoed zal hij u begeleiden bij de verkoop of verhuur van uw woning. Hij zorgt voor een vlotte opstart, de bezoeken, en de onderhandelingen met kandidaten zodat u op beide oren kan slapen. 
Vanuit ons kantoor in Herent neemt hij de regio Leuven - Kortenberg onder zijn hoede.

LinkedIn Sam

 

 Sam-web

Marc Vanden Bosch 

Marc Vanden Bosch is erkend BIV stagiair-makelaar. Als Burgerlijk Bouwkundig Ingenieur en houder van een MBA diploma heeft hij vele jaren bij een producent van bouwmaterialen gewerkt in diverse functies zowel in België als internationaal. In een nieuw carrièrehoofdstuk wil hij intensief aandacht geven aan een levenslange passie : vastgoed en het realiseren van bouwkundige projecten.

BIV 513.815

LinkedIn Marc

 untitled-59 full res MARC

 Nick Bautmans 

Nick Bautmans studeerde met succes af aan de HoGent als makelaar (Opleiding Vastgoed, specialisatie Makelaardij). De passie die hij reeds jaren had voor vastgoed, kon hij hiermee bevestigen.

Binnen domoXim richt hij zich vooral op verkoop en verhuur van panden. Hij zal zijn bijzondere interesse in energieverbruik en de toepassing van hernieuwbare energie waar mogelijk gebruiken bij de waardering van panden. Nick zal u ontmoeten in panden in Boortmeerbeek en de omliggende gemeenten.

BIV 513.965

LinkedIn Nick

 untitled-96 full res

 

Levi Philips

Levi Philips behaalde zijn Bachelor Rechtspraktijk met afstudeerrichting Business Law aan de Artesis Plantijn Hogeschool in Antwerpen. Hij wil nu zijn droom voor vastgoed realiseren en doet zijn stage om erkend BIV-vastgoedmakelaar te worden. Levi is uw aanspreekpunt voor het domoXim kantoor in Mechelen

BIV 514.828

LinkedIn Levi

 

 Levi-50 web

 Wout Vermeeren

Wout Vermeeren is erkend BIV Vastgoedmakelaar en studeerde af aan de KUL als Master in Kinesiology. Hij is verantwoordelijk voor onze financiële monitoring.

Met de Rentio-app zorgt hij voor de opvolging van de huurbetalingen van onze panden in privaat beheer.

BIV 504.779

LinkedIn Wout

 DomoXim-2019-327 full res

Walter Vermeeren

Walter Vermeeren in erkend BIV-makelaar. Als Burgerlijk Bouwkundig Ingenieur richtte hij meerdere bedrijven op in de relocation sector, waardoor hij uiteindelijk met domoXim in het echte vastgoedgebeuren belandde. Hij houdt zich vooral bezig met de strategische keuzes en met complexe nieuwe projecten.

BIV 501.115

LinkedIn Walter

 DomoXim-2019-241 full res

 

DOMOXIM, TIJD VOOR UW THUIS

WAT KAN DOMOXIM U BIEDEN?

domoXim biedt u niets dan voordelen:

  • Kiezen voor domoXim, is kiezen voor een team van erkende makelaars. We zijn stuk voor stuk specialisten, en het is onze job om huizen en panden te verhuren en verkopen. We zijn hier dan ook dagelijks mee bezig.

  • Onze website www.domoXim.be informeert kandidaten wereldwijd en dit in meerdere talen. Potentiële geïnteresseerden kunnen rechtstreeks van op onze site een bezoek aanvragen.

  • Publiciteit op verschillende websites waaronder Immoscoop en Immoweb, en ook netwerksites als LinkedIn en Facebook.

  • Regelmatig verspreiden we de domoXim folders via huis-aan-huis postbedeling.

  • In onze database verzamelen we “zoekende klanten” die we onmiddellijk op de hoogte brengen van uw pand.

  • We maken duidelijke en professionele foto’s die uw woning er op zijn best doet uitzien.We hebben hiervoor ook een hoogtestatief ter beschikking.

  • We zijn bemiddelaar tussen de kandidaten en de eigenaar, wat de onderhandelingen vlotter laat verlopen.

  • Geen dossierkosten en geen publiciteitskosten indien uw eigendom, tegen al onze verwachtingen in, niet zou verkocht of verhuurd worden.