Ons Team

 

Bij domoXim Vastgoed & Beheer combineren we een jeugdig enthousiasme met een jarenlange ervaring. Het hele team van domoXim staat tot uw beschikking voor alle nodige inlichtingen, aarzel dus niet ons te contacteren!

U kan bij ons terecht in het Nederlands, Frans, Engels en Duits.

domoXim Vastgoed & Beheer is erkend makelaar bij het BIV onder de nummers 501.115, 505.818, 504.956, 504.779 en 511.593.

 

Ine Vermeeren

Naast haar diploma als licentiaat in de Toegepast Economische Wetenschappen (KUL) en haar Master in European Studies (UCL-SGH) is Ine Vermeeren erkend BIV Vastgoedmakelaar. Ine staat in voor de organisatie van domoXim Vastgoed & Beheer in de verschillende kantoren (Boortmeerbeek en Mechelen). Ze is verantwoordelijk voor de dagelijkse werking en de marketing van het makelaarskantoor.

LinkedIn Ine

                                                        

Kelly De Punder

Kelly De Punder is Bachelor in de Verpleegkunde en Master in de Ziekenhuiswetenschappen en zette na een carrière in de medische wereld de stap naar domoXim, waar ze verantwoordelijk wordt voor het kantoor in Boortmeerbeek. Naast een sterke familiale verankering met de gemeente en de streek, was Kelly reeds geruime tijd betrokken bij vastgoedprojecten.

Lid van GECORO Boortmeerbeek (Gemeentelijke Commissie voor Ruimtelijke Ordening) als vertegenwoordiger van de Economische Actoren

LinkedIn Kelly

 

Nathalie Moudens

Nathalie Moudens is onze betrouwbare back-office. Zij maakt voor u graag een afspraak voor een bezoek aan de woning van uw dromen.

Ze zorgt er eveneens voor dat alle dossiers volledig zijn zodat we kandidaten en eigenaars correct kunnen inlichten. 

Rachel Chiboub

Rachel Chiboub is onze dynamische stagiair. Ze is afgestudeerd als vastgoedmakelaar en zal mee instaan voor de verhuur en verkoop van woningen in Kortenberg, Sterrebeek en Tervuren.

 

Stephanie Nagels

Stephanie Nagels is Master in de Farmaceutische Wetenschappen. Na verschillende jaren freelance-werk in apotheken zette ze de stap naar de vastgoedwereld als erkend BIV vastgoedstagair. Ze zal mee instaan voor de verhuur en verkoop van uw woning in en rond Mechelen. 

Lid van Jong Voka Mechelen

 

 DomoXim-2017-80web

 

Anastasia ShirshovaAnastasia is afgestudeerd als Master in Management. Ze heeft meerdere jaren ervaring opgebouwd bij grote internationale bedrijven.
Na een cursus Vastgoedmakelaar, maakt ze nu deel uit van ons team als erkend BIV vastgoedmakelaar - stagiair.
Ze zal actief zijn in de regio rond Leuven.

 

 anastasia

Wout Vermeeren

Wout Vermeeren is erkend BIV Vastgoedmakelaar en studeerde af aan de KUL als Master in Kinesiology. Hij is verantwoordelijk voor onze kantoren in Boortmeerbeek en Mechelen.

LinkedIn Wout

 

Walter Vermeeren

 

Walter Vermeeren in erkend BIV-makelaar. Als Burgerlijk Bouwkundig Ingenieur richtte hij meerdere bedrijven op in de relocation sector, waardoor hij uiteindelijk met domoXim in het echte vastgoedgebeuren belandde. Hij houdt zich vooral bezig met de strategische keuzes en met complexe nieuwe projecten.

 

LinkedIn Walter

 

 DomoXim-2017-15 web

 

DOMOXIM, UW GOUDEN KEUZE

Waarom kiest u als eigenaar best voor domoXim?

domoXim biedt u alleen maar voordelen.

U hprofiteert van onze contacten met nationale en internationale klanten (expats, NATO, EU,…) en van onze verschillende lokale partnerships.

  • Uw vastgoed krijgt een uitgebreide en correcte waardebepaling, en samen bepalen we zo de correcte verkoop en verhuurprijzen. Een correcte marktprijs zorgt voor de snelste en beste resultaten.
  • U geniet van onze uitstekende service en advies over de optimale presentatie van uw panden.
  • U ontvangt een gratis nieuwsbrief met informatie over de markt. Schrijft u zich dus vandaag nog in om op de hoogte te blijven van de recentste ontwikkelingen.
  • Uw panden worden onmiddellijk op onze up-to-date website en de meeste efficiënte portaalsites gepubliceerd.
  • Via onze wekelijkse mailing naar ons zoekend klantenbestand zijn al onze kandidaat-kopers en kandidaat-huurders ook op de hoogte.
  • U kan eveneens het beheer van uw vastgoed aan ons overlaten.
  • Als buffer staan we tussen de kandidaat-koper of huurder en de eigenaar, wat uw onderhandeling vlotter laat verlopen.
  • Uw dossier wordt door onze constante bijscholing steeds op correcte manier afgehandeld.
  • Uw verkoopdossier stellen we steeds zo volledig mogelijk op met kleurenfoto’s, plannen, kadaster, bodemattesten, uittreksels uit het plannen- en vergunningregister van de gemeente etc...
  • U betaalt geen dossierkosten en geen publiciteitskosten indien uw eigendom, tegen al onze verwachtingen in, niet zou verkocht of verhuurd worden.
  • U kan bij ons terecht in het Nederlands, Frans, Engels en Duits. En ook onze website is meertalig!