HOEKSTRAAT (laatste lot!)

100% Verkocht

3190 BOORTMEERBEEK

Types: Villa/Woning/Hoeve (5)

5 nieuw te bouwen woningen

Deze nieuw te bouwen woningen vindt u terug in de Hoekstraat (zijstraat Heihoekweg),en ze maken deel uit van een nieuwe aangename verkaveling nabij de verbindingsweg tussen Mechelen en Leuven. Open bebouwing - LOT 1 Deze villa staat op een grond van 7,45 are. Op de gelijkvloers vinden we de leefruimte met open keuken en aansluitende de berging. Er werd voor u eveneens een inpandige garage voorzien. Via de inkomhal, met apart gastentoilet, kan u met de trap naar de eerste verdieping. Hier vinden we 4 ruime slaapkamers en een badkamer. U beschikt ook over een berging. 4 half-open bebouwingen LOT 2 - 3 - 4 - 5 Deze koppelwoningen hebben een grondoppervlakte van +-3,15 are. Op de gelijkvloers vinden we de leefruimte met open keuken en aansluitende de berging. Er werd voor u eveneens een inpandige garage voorzien. Via de inkomhal, met apart gastentoilet, kan u met de trap naar de eerste verdieping. Hier vindt u 3 ruime slaapkamers en een badkamer. Wil u meer informatie of de plannen ontvangen, bel 015/20.36.00 of kom langs op ons kantoor in Boortmeerbeek.

Aangename nieuw te bouwen woningen in Boortmeerbeek

 

Deze nieuw te bouwen woningen vindt u terug in de Hoekstraat (zijstraat Heihoekstraat), ze maken deel uit van een nieuwe aangename verkaveling nabij de verbindingsweg tussen Mechelen en Leuven.

 

Open bebouwing - LOT 1 (VERKOCHT)

Deze villa staat op een grond van 7,45 are. Op de gelijkvloers vinden we de leefruimte met open keuken en aansluitende de berging. Er werd voor u eveneens een inpandige garage voorzien. Via de inkomhal, met apart gastentoilet, kan u met de trap naar de eerste verdieping. Hier vinden we 4 ruime slaapkamers en een badkamer. U beschikt ook over een berging.

 

4 half-open bebouwingen LOT 2 - 3 - 4 - 5  (LAATSTE LOT BESCHIKBAAR -LOT 3)

Deze koppelwoningen staan op een grond van +-3,15 are. Op de gelijkvloers vinden we de leefruimte met open keuken en aansluitende de berging. Er werd voor u eveneens een inpandige garage voorzien. Via de inkomhal, met apart gastentoilet, kan u met de trap naar de eerste verdieping. Hier vinden we 3 ruime slaapkamers en een badkamer.

 

Wil u meer informatie of de plannen ontvangen, bel 015/20.36.00 of kom langs op ons kantoor in Boortmeerbeek.

Geen documenten