Blijde Inkomststraat

100% Verkocht

3000 LEUVEN

Types: Appartement (9) ; Studio (14)

Wonen in het hartje van Leuven

Volledig gerenoveerde studio's en 1-slaapkamerappartementen in het hartje van Leuven Wilt u wonen in een kwaliteitsvol appartement of studio in het centrum van Leuven? Of bent u op zoek naar een investering op een toplocatie om te verhuren? Bekijk dan zeker dit renovatieproject!

Volledig gerenoveerde studio's en 1-slaapkamerappartementen in het hartje van Leuven

 

Wilt u wonen in een kwaliteitsvol appartement of studio in het centrum van Leuven? Of bent u op zoek naar een investering op een toplocatie om te verhuren?  Bekijk dan zeker dit renovatieproject!

 

In de Blijde Inkomststraat, halverwege de ring en het Ladeuzeplein, vindt u deze totaalrenovatie van 19 Studio's en 1-slaapkamerappartementen.

Alle voorzieningen zoals scholen, universiteit, winkels, station en openbaar vervoer bevinden zich op wandel-en fietsafstand.

 

Het bestaande gebouw wordt volledig gestript tot op de ruwbouw en heropgebouwd volgens de hedendaagse normen betreffende isolatie, akoestiek, verwarming, sanitair en elektriciteit.

De studio's en 1 slaapkamerappartementen zijn allen verschillend en sommigen beschikken over een tuintje of een terras. De plannen kan u op onze site vinden.

 

Achter het gebouw vindt u 16 overdekte parkeerplaatsen, deze zijn makkelijk toegankelijk zijn via de Mathildegang. Het volledige binnengebied werd recentelijk vernieuwd.

 

Omdat dit een renovatieproject is betaalt u slechts 10% registratierechten (in plaats van 21%BTW) En bovendien is er geen voorfinanciering noodzakelijk.

Het gebouw wordt volgens 'het sleutel op de deur principe' afgewerkt (geïnstalleerde keuken, badkamer, toilet, vloeren, schilderwerken...).

 

 

Wenst u ook meubels? Dan voorzien we u vrijblijvend van een geschikte prijsofferte met domoXim-korting!

 

Verhuren zonder zorgen? Dat kan met onze dienst Beheer. Maak nu een afspraak, dan stellen we dit graag aan u voor.

 

De oplevering is voorzien voor september 2018.

 

Meer informatie en details?

Contacteer Stephanie op 015 20 36 00 of info@domoxim.com

 

 

 

 

 

 

Foto 1 van 3