Nieuwbouw

Heikestraat BEN woning (laatste lot!)

Heikestraat
3190 BOORTMEERBEEK

Nieuw te bouwen half-open BEN-woning in Boortmeerbeek Deze woning gebruikt weinig energie voor verwarming, ventilatie, koeling en warm water. De energie die nog nodig is, wordt uit groene energiebronnen gehaald. Er worden 8 zonnepanelen voorzien en de woning is een erkende BEN-woning.

RIJMENAMSEBAAN 20 - 1 villa - 2 HOB

Rijmenamsebaan 20
3190 BOORTMEERBEEK

Deze nieuw te bouwen woningen vindt u terug in de Rijmenamsebaan nabij het centrum van Boortmeerbeek. 1 Open bebouwing en 2 half-open bebouwingen U bouwt sleutel-op-de-deur de woning naar uw wensen! Wil u meer informatie of de plannen ontvangen, bel 015/20.36.00 of kom langs op ons kantoor in Boortmeerbeek.

MUSEUMLAAN

Museumlaan 14
3080 TERVUREN

Wonen in luxe met toplocatie? Dit project bestaat uit 3 luxe design villa's met zicht op het Afrika Museum!
Reeds 100% Verkocht

HOEKSTRAAT (laatste lot!)

Hoekstraat
3190 BOORTMEERBEEK

Deze nieuw te bouwen woningen vindt u terug in de Hoekstraat (zijstraat Heihoekweg),en ze maken deel uit van een nieuwe aangename verkaveling nabij de verbindingsweg tussen Mechelen en Leuven. Open bebouwing - LOT 1 Deze villa staat op een grond van 7,45 are. Op de gelijkvloers vinden we de leefruimte met open keuken en aansluitende de berging. Er werd voor u eveneens een inpandige garage voorzien. Via de inkomhal, met apart gastentoilet, kan u met de trap naar de eerste verdieping. Hier vin...
Reeds 100% Verkocht
Pagina 1 van 1 [4 zoekertjes]