Nieuwbouw

Heikstraat

Heikestraat
3190 BOORTMEERBEEK

MUSEUMLAAN 3 Nieuwbouwwoningen

Museumlaan 14
3080 TERVUREN

Wonen in luxe met toplocatie? Dit project bestaat uit 3 luxe design villa's met zicht op het Afrika Museum!

Nieuwbouwwoning met 3 slaapkamers nabij centrum Haacht

Beverdijk 1
3150 HAACHT

Dit voorbeeld ontwerp van een nieuw te bouwen woning omvat een gelijkvloers met een ruime woonkamer en open keuken, een aparte bureauruimte en nog een handige berging. Op de eerste verdieping is er nog plaats voor 3 slaapkamers en een badkamer. De ruime zolderverdieping is bijna 75 m². In het prijsvoorstel zijn 14 zonnepanelen en driedubbelglas inbegrepen. U kan dit ontwerp zeker nog aanpassen naar uw wensen en noden.

Project HOEKSTRAAT

Hoekstraat
3190 BOORTMEERBEEK

Deze nieuw te bouwen woningen vindt u terug in de Hoekstraat (zijstraat Heihoekweg),en ze maken deel uit van een nieuwe aangename verkaveling nabij de verbindingsweg tussen Mechelen en Leuven. Open bebouwing - LOT 1 Deze villa staat op een grond van 7,45 are. Op de gelijkvloers vinden we de leefruimte met open keuken en aansluitende de berging. Er werd voor u eveneens een inpandige garage voorzien. Via de inkomhal, met apart gastentoilet, kan u met de trap naar de eerste verdieping. Hier vin...
Reeds 20% Verkocht

Blijde Inkomststraat

Blijde Inkomststraat
3000 LEUVEN

Volledig gerenoveerde studio's en 1-slaapkamerappartementen in het hartje van Leuven Wilt u wonen in een kwaliteitsvol appartement of studio in het centrum van Leuven? Of bent u op zoek naar een investering op een toplocatie om te verhuren? Bekijk dan zeker dit renovatieproject!
Reeds 100% Verkocht

Stationsweg - zuidgerichte half-open bebouwing (laatste loten)

Stationsweg
3191 HEVER

2 nieuw op te richten woningen met 3 slaapkamers (Sleutel-op-de-deur of ruwbouw-winddicht mogelijk)
Reeds 100% Verkocht
Pagina 1 van 1 [6 zoekertjes]