Wat is ABRA?

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Om u nog meer en sneller kandidaat huurders of kopers voor te stellen, is domoXim nu als eerste vastgoedmakelaar in België ook officieel lid van ABRA (de vereniging van Belgische relocation bedrijven). 

Dit betekent dat we uw panden nu met nog meer visibiliteit kunnen aanbieden aan een zeer belangrijk marktsegment: de buitenlandse kaderleden en hun families die voor een aantal jaren, of langer, naar België verhuizen met behulp van relocation bedrijven. 

ABRA werd een tiental jaren geleden opgericht door onder meer Walter Vermeeren, bestuurder van domoXim Vastgoed, met als doel de bedrijven te verenigen die diensten leveren aan internationale kaderleden en hun werkgevers. ABRA telt vandaag meer dan 80 leden. 

Het belang van de visibiliteit van ABRA, en dus van uw panden, is vandaag nog belangrijker, gezien er door de economische crisis een duidelijke terugval is van het aantal expatriates, van de duur van hun verblijf en van de beschikbare budgetten. Dit verklaart de druk op de huurprijzen in dat segment, evenals de langere leegstand door het grotere aanbod.

domoXim blijft extra inspanningen leveren om uw panden aan deze kandidaten aan te bieden, en is vandaag duidelijk een marktleider in het aanbod voor expatriates. 

Wenst u meer info over ABRA? Ga dan naar www.abra-relocation.com.