Votre équipe

Groep -2020-V2-web

Reken op ons team dat een jarenlange ervaring combineert met een professioneel enthousiasme en de passie van een familiebedrijf.

Het hele team van domoXim staat ter uwer beschikking voor alle nodige inlichtingen, aarzel dus niet ons te contacteren!

We zijn trouwens vlot meertalig dus u kan bij ons terecht in het Nederlands, Frans , Spaans & Engels.

domoXim Vastgoed & Beheer is erkend makelaar bij het BIV onder de nummers 501.115,504.779, 504.956, 513.815, 513.933 en 513.965.

Ine Vermeeren

Naast haar diploma als licentiaat in de Toegepast Economische Wetenschappen (KUL) en haar Master in European Studies (UCL-SGH) is Ine Vermeeren erkend BIV Vastgoedmakelaar. Ine staat in voor de organisatie van domoXim Vastgoed & Beheer in de verschillende kantoren (Boortmeerbeek, Herent, Mechelen en Brussel). Ze is verantwoordelijk voor de dagelijkse werking en de marketing van het makelaarskantoor.

BIV 504.956

LinkedIn Ine

DomoXim-2019-217 full res

Kelly De Punder

Kelly De Punder is Bachelor in de Verpleegkunde en Master in de Ziekenhuiswetenschappen en zette na een carrière in de medische wereld de stap naar domoXim, waar ze verantwoordelijk is voor het kantoor in Boortmeerbeek en Mechelen. Naast een sterke familiale verankering met de gemeente en de streek, was Kelly reeds geruime tijd betrokken bij vastgoedprojecten.

Lid van GECORO Boortmeerbeek (Gemeentelijke Commissie voor Ruimtelijke Ordening) als vertegenwoordiger van de Economische Actoren

LinkedIn Kelly

DomoXim-2019-113 full res

 

Günther Schulze

 

Gunther Schulze est diplômé en droit de l’Université de Bruxelles V.U.B.

Outre son poste de directeur d’une agence bancaire, avec des collaborateurs spécialisés dans le domaine du crédit hypothécaire et des nombreux fonctionnaires Européens parmi sa clientèle ; il est également stagiaire agent immobilier, agrée par l’I.P.I.

Gunther est chargé de la gestion journalière de l’agence domoXim 50°naire à Bruxelles

 

BIV 513.933

 

 

DomoXim-2019-192 full res

Eve Bosmans

Eve Bosmans studeerde af als medical management assitant en werkt zowel voor internationale bedrijven als in de medische wereld. Zij volgde echter haar vastgoeddroom en is nu onze administrative duizendpoot.

U kan haar contacteren voor alle administratie en zij plant met plezier een afspraak in voor het bezoek aan uw droomwoning.

Tevens zorgt zij ervoor dat alle dossiers up-to-date zijn.

DomoXim-2019-79 full res

Marc Vanden Bosch

BIV 513.815

 

Nick Bautmans

BIV 513.965

 

Wout Vermeeren

Wout Vermeeren is erkend BIV Vastgoedmakelaar en studeerde af aan de KUL als Master in Kinesiology. Hij is verantwoordelijk voor onze kantoren in Boortmeerbeek en Mechelen.

BIV 504.779

LinkedIn Wout

 

DomoXim-2019-327 full res

Walter Vermeeren

Walter Vermeeren in erkend BIV-makelaar. Als Burgerlijk Bouwkundig Ingenieur richtte hij meerdere bedrijven op in de relocation sector, waardoor hij uiteindelijk met domoXim in het echte vastgoedgebeuren belandde. Hij houdt zich vooral bezig met de strategische keuzes en met complexe nieuwe projecten.

BIV 501.115

LinkedIn Walter

 

 

 DomoXim-2019-241 full res     

DOMOXIM, TIJD VOOR UW THUIS

WAT KAN DOMOXIM U BIEDEN?

domoXim biedt u niets dan voordelen:

  • Kiezen voor domoXim, is kiezen voor een team van erkende makelaars. We zijn stuk voor stukspecialisten, en het is onze job om huizen en panden te verhuren en verkopen. We zijn hier dan ook dagelijks mee bezig.
  • Onze website www.domoXim.be informeert kandidaten wereldwijd en dit in meerdere talen. Potentiële geïnteresseerden kunnen rechtstreeks van op onze site een bezoek aanvragen.
  • Publiciteit op verschillende websites waaronder Immoscoop en Immoweb, en ook netwerksites als LinkedIn en Facebook.
  • Regelmatig verspreiden we de domoXim folders via huis-aan-huis postbedeling.
  • In onze database verzamelen we “zoekende klanten” die we onmiddellijk op de hoogte brengen van uw pand.
  • We maken duidelijke en professionele foto’s die uw woning er op zijn best doet uitzien.We hebben hiervoor ook een hoogtestatief ter beschikking.
  • We zijn bemiddelaar tussen de kandidaten en de eigenaar, wat de onderhandelingen vlotter laat verlopen.
  • Geen dossierkosten en geen publiciteitskosten indien uw eigendom, tegen al onze verwachtingen in, niet zou verkocht of verhuurd worden.